AGROTURIZAM PINO | Restoran, Smještaj, Agroturizam, Jahanje Konja, Vožnja Biciklom, Berba Maslina, Istarski Pršut, Istarska Peka, Istarski Brodet | KATUNARI – BRTONIGLA

AGROTURIZAM PINO | Restoran, Smještaj, Agroturizam, Jahanje Konja, Vožnja Biciklom, Berba Maslina, Istarski Pršut, Istarska Peka, Istarski Brodet | KATUNARI – BRTONIGLA

Agroturizam taverna “Pino” nalazi se u selu Katunari kraj Brtonigle u sjeverozapadnom dijelu Istre.

Okružena je prekrasnom prirodom, a s terasa se pruža pogled na maslinike, polja i šumu koja upija stojletni mir.
Daleko od vreve kupača, prometnica i svakog oblika gradske buke, Agroturizam “Pino“ je prava oaza mira, predivnog krajolika i spokoja.

Taverna “Pino” je vrlo udobnog i lijepog izgleda, uređena u starinskom istarskom stilu.
Kad dođete na imanje, osjetiti ćete kako Vam sve, od lokaliteta do biranih materijala te kamena, drva i željeza ulijeva pozitvnu energiju.
Posjetitelje očekuje bogata ugostiteljska ponuda, a za one koji se žele zadržati više dana, pripremili smo smještaj u vrlo udobnim sobama.

Nudimo i dodatne aktivnosti na imanju, kao što su jahanje konja, vožnja biciklom ili berba maslina.
Nedaleko se nalazi i novootvorena jama “Mramornica” koja je otvorena za razgledavanje.

SMJEŠTAJ

Agroturizam „Pino“ gostima nudi šest udobnih soba s bračnim (francuskim) ležajem. Sobe su opremljene satelitskom TV, klimom i minibarom, a svaka soba ima i svoj WC. Dizajn se temelji na etnografskom nasljeđu, a taj značaj posebice podcrtava namještaj oblikovan tako da svojim starinskim izgledom priča davnu priču o miru i ladanjskom ugođaju imanja.

UGOSTITELJSKA PONUDA

Restoran nudi zagarantiranu harmoniju okusa i mirisa temeljenu na kombinaciji domaćih namirnica uzgojenih na imanju na potpuno prirodan način. U ponudi su i jela od ribe kojom nas opskrbljuju ribari iz naše obitelji i iz obližnjeg Novigrada. Dakle, sve iz našeg mora!

U naglašeno rustikalnom ambijentu uživajte u specijalitetima kuće poput istarskog pršuta i sira (ovčji, kravlji, kozji), istarske peke (janjetina, teletina, svinjetina, domaća kokoš ili miješano+krumpir), istarskog brodeta sa palentom (miješana riba) te raznih rižotia, domaćih njoka i tijesta.

Bogatim začinima, okusom i dekoracijom pozivamo Vas da doživite restoran kao mjesto neponovljivih događaja i sjećanja, pogotovo posjetitelje koji žele osjetiti čari, prednost i jedinstvenost mediteranske kuhinje koja slijedi trendove najboljeg svjetskog kulinarstva.

Našim gostima preporučamo neke od specijaliteta kuće:

istarski pršut i sir (ovčiji, kravlji, koziji)
istarska peka (janjetina, teletina, svinjetina, domaća kokoš)
istarski brodet s palentom (miješana riba)
bakalar u šugu s kuhanim krumpirom
jastog s bavetama (jastog u šugu s tjesteninom)
razni rižoti (škampi, gljive)
pljukanci „Pino“ (tijestenina pljukanci u šugu od gljiva sa pršutom i pinjolima)
njoki od krumpira (sa šugom od domaće kokoši ili s gljivama)
Posjetitelji imaju i mogućnost kupnje karakterističnih proizvoda ovog podneblja – vina, maslinovog ulja, pršuta, sira i dr.

AKTIVNOSTI NA IMANJU

Imanje obiluje raznim životinjama, koje pojačavaju seoski ugođaj, između ostalog nudimo i vrstan izbor konja za jahanje, a za zabavu djece imamo ponije.
Trenutno imamo sedam konja pasmine Holstein i križance ponija Shetland.

Posjetitelji mogu iznajmiti i bicikl, što će se posebno svidjeti ljubiteljima biciklizma jer se u blizini nalaze vrlo lijepe biciklističke staze.
Brojni puteljci omogućavaju vožnju biciklom, jahanje ili duge šetnje, tijekom kojih je moguće bolje upoznati ljepotu krajolika.

Agroturizam “Pino”
Adresa: Katunari, Piscine 30b, 52474 Brtonigla
Kontakt osoba: Marija Antonac
Tel/fax: 052 774 311
Mobitel: 091 500 9134
E-mail: info@agroturizam-pino.com / marcoantonac@gmail.com
Web: www.agroturizam-pino.com

Agroturizam je smješten između Novigrada i Umaga u selu Katunari kraj Brtonigle.
Udaljen je 4 km od mora, a u blizini je i autokamp Park Umag.
Od Trsta i Pule udaljeni smo 50 – 60 km.