CONTROLMATIK d.o.o. VARAŽDIN | Kloriranje i obrada pitkih voda, Tekuća i plinska klorinacija voda, Nabava i ugradnja visoko kvalitetnih bazena i dodatne opreme | VARAŽDIN, CIJELA HRVATSKA

CONTROLMATIK d.o.o. VARAŽDIN | Kloriranje i obrada pitkih voda, Tekuća i plinska klorinacija voda, Nabava i ugradnja visoko kvalitetnih bazena i dodatne opreme za bazene | VARAŽDIN, CIJELA HRVATSKA

 

Tvrtka Controlmatik d.o.o. VARAŽDIN već dugi niz godina djeluje na području dezinfekcije pitkih, bazenskih i otpadnih voda, kloriranja vode, tekuće i plinske klorinacije voda te nabave i ugradnje visoko kvalitetnih bazena i dodatne opreme za bazene na području VARAŽDINA I CIJELE HRVATSKE.
Naši bazeni su visoke kvalitete i građeni po najvišim standardima.

Naše dugogodišnje iskustvo, znanje i pouzdanost stvorilo nam je dobru reputaciju u svijetu vodne industrije i  time smo stekli povjerenje naših klijenata.

Naši proizvodi za doziranje, mjerenje i regulaciju spadaju među najbolje i najpouzdanije u svijetu i zbog tih karakteristika i same kvalitete izrade, prisutni su na svjetskom tržištu. Naši proizvodi izrađeni su od najkvalitetnijih materijala. Svi su testirani posebno i u skladu s DIN 19606 standardom.

Razvoj:

Naši stručnjaci i inženjeri stalno prate najnovije trendove razvoja na različitim područjima. Koristimo najnovije tehnologije za razvoj, dizajn i kreiranje novih proizvoda.

Projektiranje:

Pružamo usluge projektiranja, konzaltinga i inženjeringa na području izgradnje klornih postrojenja, te obrade pitkih voda i bazena.

Montaža, servis i puštanje u rad:

Pružamo usluge montaže i servisa uređaja i opreme za kloriranje vode, mjerno-regulacijske opreme, dozirne tehnike, crpke za pitke, otpadne, tehnološke vode i bazena za kupanje.

Za sve dodatne upite obratite nam se s povjerenjem

CONTROLMATIK d.o.o. VARAŽDIN
KONTAKT OSOBA: Dubravka Cindori
ADRESA: Primorska 1, 42000 Varaždin
TEL: +385 42 350 074
WEB: http://www.controlmatik-varazdin.hr
E-mail: controlmatik@vz.t-com.hr