CREO INTERIJERI – SALON NAMJEŠTAJA | IDEJNA RJEŠENJA UREĐENJA PROSTORA, OPREMANJE I UREĐENJE INTERIJERA, DOMOVA I POSLOVNIH PROSTORA | PULA, ISTARSKA ŽUPANIJA

CREO INTERIJERI – SALON NAMJEŠTAJA| IDEJNA RJEŠENJA UREĐENJA PROSTORA, OPREMANJE I UREĐENJE INTERIJERA, DOMOVA I POSLOVNIH PROSTORA | PULA, ISTARSKA ŽUPANIJA

 

creo-logo1CREO INTERIJERI je tvrtka specijalizirana za OPREMANJE I UREĐENJE INTERIJERA, DOMOVA I POSLOVNIH PROSTORA TE ZA IDEJNA RJEŠENJA UREĐENJA PROSTORA.

Naše poslovanje temelji se na suradnji s renomiranim talijanskim i domaćim proizvođačima namještaja bilo da se radi o modernom ili klasičnom dizajnu.

Naš tim sa dugogodišnjim iskustvom u opremanju interijera ponudit će Vam optimalno rješenje za uređenje Vašeg prostora imajući u vidu Vaše potrebe i želje, kao i specifičnost pojedinog prostora.

Zbog suvremenog načina življenja našim klijentima pružamo mogućnost kreiranja cjelokupnog životnog prostora na jednom mjestu, te nastojimo stvoriti ugodan i funkcionalan prostor.

U našoj ponudi pronaći ćete moderan i klasičan namještaj:kuhinje, blagovaone, stolove i stolice, dnevne sobe, sjedeće garniture, spavaće sobe, dječje sobe, sobice za bebe, predsoblja, ugradbene ormare, kupaonice, kancelarije, aparate za domaćinstvo…


Tim dizajnera i ing. građevinarstva bavi se uređenjem svih vrsta interijera. Izlaskom na teren naši stručnjaci evidentiraju postojeće stanje te daju prijedlog za idejno rješenje uređenja interijera.

Funkcionalnost i stilska usklađenost u prostoru vrlo je važan čimbenik za praktičnost i ugodno raspoloženje svakog pojedinca. Naše usluge obuhvaćaju faze vezane za opremanje vaših prostora: izmjera prostora, dizajn, izrada tlocrta, 3D prikaza prostorije.

Osim idejnih rješenja u dogovoru sa našim kooperantima i investitorom nudimo adaptacije, dogradnju stambenih i poslovnih prostora po sistemu “KLJUČ U RUKE”.


Opremanje i uređenje domova i poslovnih prostora, te izbor namještaja koji bi izgledom i funkcionalnošću zadovoljio potrebe, individualnost i stil života svakog klijenta, velika je odgovornost kojom pristupamo svakom pojedinačnom projektu.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i uspješnoj suradnji sa najpoznatijim hrvatskim i talijanskim proizvođačima namještaja i prateće opreme, u mogućnosti smo garantirati vrhunsku izradu i trajni kvalitet.

Profesionalni inžinjersko-dizajnerski pristup i izuzetna posvećenost, naša su glavna odlika, tako da Creo interijeri danas predstavlja ime koje ulijeva povjerenje i sigurnost, i koja vlastito poslovno dostojanstvo temelji na zadovoljstvu svakog kupca.
KONTAKT

CREO INTERIJERI – SALON NAMJEŠTAJA| IDEJNA RJEŠENJA UREĐENJA PROSTORA, OPREMANJE I UREĐENJE INTERIJERA, DOMOVA I POSLOVNIH PROSTORA | PULA, ISTARSKA ŽUPANIJA
CREO INTERIJERI – SALON NAMJEŠTAJA
Adresa: 43.istarske divizije 105, 52100 PULA, ISTARSKA ŽUPANIJA
Kontakt osoba: BARBARA LEVAK ŠUPRAHA
Mob: +385951500181
Tel / Fax: +38552500181
E-mail: creo.interijeri@gmail.com
Web: //www.creo-interijeri.hr