Krojački salon DRAGEC | ZAGREB | Izrada odijela po mjeri | DUBRAVA

Krojački salon DRAGEC | ZAGREB | Izrada odijela po mjeri | DUBRAVA

Krojački salon Dragec krenuo je sa svojim radom 1975. godine. Smješten je u Zagrebu na adresi av. Dubrava 28. Ima 2 zaposlenika od kojih je i vlasnica Karmen Šincek Toromanović.

Salon je poznat po dugogodišnjoj tradiciji i svom karakterističnom asortimanu te vrlo pristupačnim cijenama i velikoj mogućnosti u kreiranju vlastitih odijela.

Od asortimana dostupna su brojna gotova odijela kod kojih nudimo opciju besplatnih prepravaka i usklađivanju po mjeri osobe koja naručuje odijelo ali isto tako imamo i velik izbor svih vrsta materijala i uzoraka istih te ćemo Vam vrlo rado napraviti odijelo po Vašem ukusu.

Cijene naravno variraju u skladu sa kvalitetom materijala i količinom naručenih odijela – mogući su posebni popusti kod narudžbi većeg broja odijela i nije nam problem odraditi velike narudžbe s obzirom na to da smo u nizu godina našega poslovanja odradili znatan broj takvih poslova te smo mukotrpnim radom doveli kvalitetu izrade naših odijela do vrhunca.

Posebno moramo naglasiti s obzirom na to da vrlo često dobivamo upite vezane za konfekcijski broj odijela da imamo posebno velik izbor i mogućnost izrade odijela od najmanjih do najvećih brojeva te ćete kod nas sigurno naći i uskladiti odijelo po Vašim proporcijama.

Vršimo usluge na Vašoj odjeći kao što su : sužavanje, proširivanje, skraćivanje, produživanje, popravljanje grešaka i ostalo.
Imamo velik izbor gotovih svečanih i poslovnih hlača od kvalitetnih materijala od kojih su rađena i naša odijela te smo poznati po velikom izboru hlača od visokokvalitetnog štofa.

U ponudi imamo košulje svih veličina i boja. Od modela imamo klasične košulje i strukirane (kratki i dugi rukav) te je košulju moguće kupiti zajedno s odgovarajućom kravatom ili bez kravate.

Email: krojacki@salon-dragec.hr
Telefon: 01/2910 – 881
Mobitel: 091/5232721
Adresa: Av. Dubrava 28, Zagreb
WEB: www.salon-dragec.hr
FACEBOOK: www.facebook.com/odijela.dragec/