LA-RO PROMET d.o.o. | Redovni, Izvanredni Prijevozi U Domaćem I Međunarodnom Prometu | Usluga Auto Dizalica, Dostava I Iznajmljivanje Viličara, Radnih Platformi | KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA, HRVATSKA

LA-RO PROMET d.o.o. | Redovni I Izvanredni Prijevozi U Domaćem I Međunarodnom Prometu | Usluga Auto Dizalica, Dostave I Iznajmljivanja Viličara, Električnih I Hidrauličnih Radnih Platformi | KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA, HRVATSKA

 

LA-RO PROMET d.o.o. Redovni, Izvanredni Prijevozi U Domaćem I Međunarodnom Prometu Usluga Auto Dizalica, Dostava I Iznajmljivanje Viličara, Radnih Platformi HRVATSKA

LA-RO PROMET d.o.o. je poduzeće osnovano 2015. godine specijalizirano za prijevoze i manipulacije teških i vangabaritnih tereta.
Usluge LA-RO PROMET-a izvršavaju se prema sustavu upravljanja koji ispunjava zahtjeve norme ISO 9001:2008, ISO 14001: 2004 i BS OHSAS 18001:2007.
Politika upravljanja kvalitetom, okolišem, zdravljem i sigurnošću na radu je važan element u poslovanju poduzeća LA-RO PROMET d.o.o.

USLUGE:
• Redovni prijevozi u domaćem i međunarodnom prometu
• Izvanredni prijevozi u domaćem i međunarodnom prometu
• Vađenje dozvola i tehničke pratnje za cijelu europu
• Usluga auto dizalica
• Ručna manipulacija teškim teretima
• Usluga dostave i iznajmljivanja viličara, teleskopskih viličara
• Usluga dostave i iznajmljivanja električnih i hidrauličnih radnih platformi


Redovni prijevozi u domaćem i međunarodnom prometu
LA-RO PROMET d.o.o. Redovni, Izvanredni Prijevozi U Domaćem I Međunarodnom Prometu Usluga Auto Dizalica, Dostava I Iznajmljivanje Viličara, Radnih Platformi HRVATSKA 1

Cestovni prijevoz vangabaritnih i teških tereta za čiji prijevoz posjedujemo prikolice različitih nosivosti i tehničkih karakteristika. Osim izvanrednih prijevoza pružamo i usluge klasičnog šleperskog prijevoza na relacijama diljem Europe.

Izvanredni prijevozi u domaćem i međunarodnom prometu

LA-RO PROMET je tvrtka koja se bavi prijevozom specijalnih tereta u cestovnom, željezničkom, riječnom, pomorskom i zračnom prometu, manipulacijom tereta i uslugama rada dizalica.
U voznom parku posjedujemo najnovija vozila EURO 5 generacije. Osim manipulacije teretima (do 800t), uslugama dizalica i specijalnih prijevoza ostalih grana prometa ipak posebno smo ponosni na specijalni prijevoz cestovnim putem.

LA-RO PROMET d.o.o. Redovni, Izvanredni Prijevozi U Domaćem I Međunarodnom Prometu Usluga Auto Dizalica, Dostava I Iznajmljivanje Viličara, Radnih Platformi HRVATSKA 2
Vađenje dozvola i tehničke pratnje za cijelu europu

Drugim prijevozničkim poduzećima iz Hrvatske i ostalih zemalja širom Europe nudimo usluge ishođenja dozvola kao i osiguranja pratnji izvanrednih prijevoza, kako u Hrvatskoj, tako i u okolnim zemljama, pa i na udaljenijim relacijama. Za pratnje izvanrednih prijevoza posjedujemo 10 posebno opremljenih vozila.

Usluga auto dizalica

Za potrebe utovara, istovara, montaža (svih ostalih radnji koje zahtjevaju postavljanje tereta na zadano mjesto) raspolažemo većim brojem teleskopslih autodizalica u rasponu nosivosti od 35 tona do 500 tona.

Ručna manipulacija teškim teretima

LA-RO PROMET je specijaliziran za izvršavanje manipulacija teškim teretima bez uporabe dizalice, korištenjem hidrauličke opreme Lukas za manipulaciju teretima mase do 800 t.
Jedna od prednosti spomenutog načina rada je mogućnost izvlačenja/uvlačenja, kao i postave na temelje teških koleta u halama i trafo stanicama, gdje ne postoji mogućnost rada auto-dizalicama, odnosno gdje je za rad auto-dizalica potrebno izvršiti demontažu djela krovišta hale, električnih vodova ili je potrebna velika slobodna površina na kojoj se može ustabiliti auto-dizalica.
Hidraulička oprema se koristi i prilikom izmjene ležajeva na mostovima. Hidraulička oprema izuzetno je pogodna i za pretovarne operacije sa teškim teretima sa jednog prijevoznog sredstva na drugo prijevozno sredstvo, najčešće sa vagona na prikolicu i obrnuto, a čime se ostvaruju znatne uštede za naše stranke.

LA-RO PROMET d.o.o. Redovni, Izvanredni Prijevozi U Domaćem I Međunarodnom Prometu Usluga Auto Dizalica, Dostava I Iznajmljivanje Viličara, Radnih Platformi HRVATSKA 3Usluga dostave i iznajmljivanja viličara, teleskopskih viličara

U ponudi najma viličara uvijek imamo dostupne čeone viličare nosivosti 1500 kg, visine dizanja 3,3 m, sa bočnim pomakom, te visokopodizne i niskopodizne elektro viličare od 1200 kg.

Najam viličara po najpovoljnijoj cijeni, organizirani prijevoz i dostava isti dan.

Usluga dostave i iznajmljivanja električnih i hidrouličnih radnih platformi

Sigurnost i kvaliteta naših platformi predstavljaju apsolutni prioritet za LA-RO PROMET što dokazuje velik broj naših zadovoljnih, dugogodišnjih klijenata, redom renomiranih tvrtki, koje su već prepoznale važnost zaštite svojih zaposlenika, ali i iznimnu prednost koju pruža korištenje platformi, a koja se očituje u brzom i učinkovitom obavljanju zadataka.
U našoj bogatoj ponudi možete pronaći škaraste vertikalne platforme te zglobne i teleskopske hidraulične platforme među kojima je moguće izabrati diesel ili električne platforme u skladu s Vašim željama i potrebama.

Prateći svjetske trendove i inovacije na tržištu, idemo u korak s njegovim razvojem kontinuirano unaprijeđujući naš program.
LA-RO PROMET d.o.o. | Redovni I Izvanredni Prijevozi U Domaćem I Međunarodnom Prometu | Usluga Auto Dizalica, Dostave I Iznajmljivanja Viličara, Električnih I Hidrauličnih Radnih Platformi | KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA, HRVATSKA
LA-RO PROMET d.o.o.
Adresa:
Pustodol Orehovički 1/B, 49221 Bedekovčina, KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA, HRVATSKA
Kontakt osoba: Andreja Kozina, Krešo Kozina
Tel: 049 238 228
Mob: 099 4499 042
Mob: 091 7208 827
Mob: 099 4499 017
E-mail: la-ropromet@net.hr
Web: http://la-ropromet.hr/
Facebook: https://www.facebook.com/laropromet/