Master Instalacije | Centralno grijanje : Plinske instalacije : Vodovod : Kanalizacija : Klimatizacija : Sanitarije : Solarni sustavi | VARAŽDIN

Master Instalacije | Centralno grijanje : Plinske instalacije : Vodovod : Kanalizacija : Klimatizacija : Sanitarije : Solarni sustavi | VARAŽDIN

Tvrtka “Master” započela je s radom početkom 2015. godine. Osnovna djelatnost kojom se bavimo je izvođenje strojarskih instalacija, što obuhvaća instalacije grijanja, hlađenja, ventilacije,  plina,  instalacije vodovoda i kanalizacije, solarnim sustavima, montažom raznih crpki, kao i montažom sanitarija.

IZVOĐENJE SVIH OBLIKA CENTRALNOG GRIJANJA

Potreba za grijanjem je jedna od osnovnih čovjekovih potreba. Sustav grijanja su svi elementi koji u nekom objektu služe za grijanje prostorija. Tvrtka “Master” bavi se izvođenjem svih oblika grijanja, sa različitim materijalima, te energentima.

IZVOĐENJE PLINSKIH INSTALACIJA

Plinska goriva – To su plinovi i plinske smjese čijim izgaranjem nastaje toplina. Kao energenti se koriste u sustavima grijanja i pripreme potrošne tople vode. Tvrtka “Master” posjeduje licencu za izvođenje radova, na instalacijama mjerenog djela plina, na distributivnom području “Termoplin d.d. Varaždin”

VODOVOD I KANALIZACIJA

Vodovod je sustav građevina i cjevovoda namijenjenih opskrbi vodom. Kanalizacija je sustav odvodnje otpadnih voda, oborinskih voda ili potencijalno štetnih tekućina

KLIMATIZACIJA

Klimatizacija je proces pripreme zraka u svrhu stvaranja odgovarajućeg stupnja ugodnosti za boravak ljudi, ali i drugih živih bića. Klimatizacija obuhvaća grijanje, hlađenje, odvlaživanje, pročiščavanje i ventilaciju zraka.

SANITARIJE

Tvrtka “Master” bavi se montažom svih vrsta kupaonskog namještaja, slavina, kada, te ostalih kupaonskih dodataka. Savjetujemo kako najbolje koncipirati i opremiti vašu kupaonicu, kako bi vašu kupaonicu učiniti upotrebljivijom.

SOLARNI SUSTAVI

Solarni sustavi su izvori topline za grijanje i pripremu potrošne tople vode koji kao osnovni izvor koriste Sunčevu energiju. U najvećem broju slučajeva se koriste kao dodatni izvor topline, dok kao osnovni služe plinski, ili kotlovi na kruta goriva.

Master j.d.o.o. 
ADRESA: Kućan Marof, Zelena ulica 49, 42000 Varaždin, Hrvatska
TELEFON: 091 739 6751 – Matija Šprem, direktor
TELEFON: 095 816 7557 – Samuel Novak
WEB: www.master-instalacije.com
FACEBOOK: www.facebook.com/master.instalacije
EMAIL: master.varazdin@gmail.com