ROZARIO d.o.o. TURISTIČKA AGENCIJA | VILA ROZARIO, SMJEŠTAJ U ELITNIM PRIVATNIM OBJEKTIMA – VILAMA | IZNAJMLJIVANJE APARTMANA PRIMOŠTEN, ROGOZNICA, RAŽANJ, BILA, DOLAC | PRIMOŠTEN, ŠIBENSKO-KNINSKA ŽUPANIJA

ROZARIO d.o.o. TURISTIČKA AGENCIJA | VILA ROZARIO, SMJEŠTAJ U ELITNIM PRIVATNIM OBJEKTIMA – VILAMA | IZNAJMLJIVANJE APARTMANA PRIMOŠTEN, ROGOZNICA, RAŽANJ, BILA, DOLAC | PRIMOŠTEN, ŠIBENSKO-KNINSKA ŽUPANIJA

ROZARIO D.O.O.Samo 1 km prije ulaza u slikovito turističko mjesto Primošten, uz samu Jadransku magistralu, 500 m iza auto-kampa Adriatic, smještena je turistička agencija «Rozario».

Agencija se nalazi na ulazu u prekrasnu uvalu Tepli bok u kojoj su smješteni elitni privatni objekti sa turističkim apartmanima u Primoštenu.

Agencija posreduje u iznajmljivanju tih objekata turistima, a smještena je u kompleksu Vile Rozario – velikog apartmanskog kompleksa sa vlastitom plažom i parkingom, smještenog upravo u uvali Tepli bok.

Agencija Rozario posreduje u iznajmljivanju i drugih turističkih apartmana u privatnim objektima u centru Primoštena, Rogoznice, Ražnju, te u uvalama Bilo i Dolac smještenim par kilometara prije Primoštena.

Agencija se bavi informiranjem turista o atraktivnostima našeg područja, a posebno o ljepotama nacionalnih parkova Krka i Kornati koji se nalaze na području naše županije.

Naša najbolja reklama su naši stalni turisti koji se godinama vraćaju k nama i na taj način nam zahvaljuju za gostoprimstvo i ljubaznost koju im uvijek nastojimo pružiti.

Dođite k nama jednom i uvjereni smo da ćete se ponovno vratiti.

Srdačnu dobrodošlicu želi vam osoblje agencije Rozario !


VILA ROZARIO

Samo 1 km udaljena od centra slikovitog Primoštena, u prekrasnoj maloj uvali Topli bok nalazi se vila Rozario s istoimenom agencijom. Vila Rozario nalazi se neposredno uz more i ima prekrasan pogled na Primošten, more i obližnje otoke.

Vila ima 16 apartmana i 7 dvokrevetnih soba sa vlastitom kupaonicom, malim hladnjakom i el. kuhalom za vodu i balkonom sa nezaboravnim pogledom na more.
Ispred Vile, u blizini plaže su ležaljke i tuš kabina, a Vila posjeduje i veliki zatvoreni parking za 25 automobila.
U Vili imate besplatan wi-fi kao i veliku terasu sa roštiljem i televizorom za zajednička druženja uz roštilj kao i igraonicu za stolni tenis i stolni nogomet koju možete besplatno koristiti.

Na parkingu, uz agenciju koja pored informacija nudi i izlete u obližnje nacionalne parkove Krku i Kornate. Restorani i trgovine udaljeni su oko 500 metara, a veliki disco-klub Aurora udaljen je 2,5 km od Vile Rozario.

Ako želite uživati u predivnim rumenim zalascima sunca dođite u Primošten u vilu Rozario.

Dobrodošli!
KONTAKT

ROZARIO d.o.o. TURISTIČKA AGENCIJA | VILA ROZARIO, SMJEŠTAJ U ELITNIM PRIVATNIM OBJEKTIMA – VILAMA | IZNAJMLJIVANJE APARTMANA PRIMOŠTEN, ROGOZNICA, RAŽANJ, BILA, DOLAC | PRIMOŠTEN, ŠIBENSKO-KNINSKA ŽUPANIJA
Tvrtka:  ROZARIO d.o.o. TURISTIČKA AGENCIJA – PRIMOŠTEN, ŠIBENSKO-KNINSKA ŽUPANIJA
Vlasnik: Radojka Baljkas, dipl. ek.
Adresa: Topli bok 27, 22202 PRIMOŠTEN, ŠIBENSKO-KNINSKA ŽUPANIJA, HRVATSKA
Tel: +385 22 570 030
Fax: +385 22 571 020
E-mail: radojka.baljkas@si.t-com.hr
Web: //www.agencija-rozario.com