TPZ LINDE VILIČARI HRVATSKA d.o.o. | Prodaja, Najam, Servis Novih I Rabljenih Viličara | Zagreb, Zagrebačka Županija, Cijela Hrvatska

TPZ LINDE VILIČARI HRVATSKA d.o.o. | Prodaja, Najam, Servis Novih I Rabljenih Viličara
Zagreb, Zagrebačka Županija, Cijela Hrvatska

 

Raspolažemo kvalificiranim osobljem i cjelokupnom materijalnom infrastrukturom iz koje se izdvaja prodaja, najam i servis novih i rabljenih viličara i organizirano pokrivamo kompletno tržišno područje za grad Zagreb, Zagrebačku županiju i cijelu Republiku Hrvatsku .

Također raspolažemo sa opremom i vozilima za potrebe pokretnog servisa koji omogućava rješavanje popravaka viličara na terenu koji se po potrebi prevoze u centralni, dobro opremljen servis u Zagrebu.

01.03. 2012. god tvrtka TPZ uključuje se u svjetsku mrežu prestižnog njemačkog proizvođača LINDE MATERIAL HANDLING, a kupnjom tvrke “Linde viličari Hrvatska” u Samoboru , tvrtka postaje ekskluzivni zastupnik LINDE viličara, te nova tvrtka počinje poslovati pod nazivom TPZ LINDE VILIČARI HRVATSKA d.o.o. na adresi Novoselska 25 , Zagreb 10 000.

Budući da svjetski poznati brand LINDE već godinama uspješno posluje u Republici Hrvatskoj te je vrlo poznat i raširen na hrvatskom tržištu, nadamo se da ćemo nastavkom ove suradnje opravdati povjerenje našeg principala a nadasve naših klijenata te da ćemo doprinjeti uspješnom promoviranju i širenju prestižnog imena LINDE.

Isto tako napominjemo da jamčimo kompletnu servisnu podršku za sve viličare koje smo do sada zastupali kao ovlašteni zastupnik za RH.

TPZ LINDE VILIČARI HRVATSKA d.o.o. | Prodaja, Najam, Servis Novih I Rabljenih Viličara
Zagreb, Zagrebačka Županija, Cijela Hrvatska
Adresa: Novoselska 25, 10000 Zagreb
Kontakt osoba: Karolina Marković dipl. oec.
Kontakt broj (tel): 01 299 1111
E-mail: karolina.markovic@tpz.hr
Web stranica: www.linde-mh.hr