TURISTIČKO RAZGLEDAVANJE ŠIBENIKA : IRENA TURISM SERVICES j.d.o.o.

TURISTIČKO RAZGLEDAVANJE ŠIBENIKA

Moje ime je Irena i nadam se da ću biti vaš turistički vodič u Dalmaciji.

Radim kao turistički  vodič od 2007. godine, a imam licencu za Zadarsku, Šibensko-kninsku i Splitsko- dalmatinsku županiju.
Vodim na engleskom, njemačkom i naravno hrvatskom jeziku.  Osim u Hrvatskoj, radila sam u Švicarskoj i na američkom kruzerima.
Zahvaljujući tom stekla sam saznanja o raznim kulturama i tradicijama te se zbog tog  mogu lako prilagoditi kljentima  različitih nacija.
Također se jako dobro snalazim u  neočekivanim situacijama.  Uživam u komunikaciji s ljudima i  uvijek stjecati  nova znanja i nove prijatelje.
Živim u Šibeniku te prvenstveno radim razglede Šibenika i obilaske NP Krka ali rado ću pomoći pri angažiranju vodiča za bilo koju destinaciju u „lijepoj našoj“.

Ja sam na raspolaganju od 8:00 – 20:00, 7 dana u tjednu, uključujući praznike.

TURISTIČKO RAZGLEDAVANJE ŠIBENIK IRENA TURISM SERVICES JDOO TURISTIČKO RAZGLEDAVANJE ŠIBENIK IRENA TURISM SERVICES JDOO 2

PONUDA:

  • Razgledavanje Šibenika

Ovaj najstariji samorodni hrvatski grad na Jadranu, nalazi se u prirodno zaštićenoj  luci, u središtu istočne obale Jadranskog mora.
Vjerojatno na istom mjestu gdje su neki od prvih hrvatskih doseljenika po prvi ugledali plavo more.

Šibenske uske krivudave ulice, kamene kuće, mnoga stubišta i ostaci gradskih zidina pružaju romantičan mediteranski ugođaj.
Katedrala Svetog Jakova je najpoznatija građevina u Šibeniku. Građena je više od jednog stoljeća, a svjedoči o odlučnosti, odricanju i vjeri generacija Šibenčana. Po mnogo čemu je jedinstven ne samo u hrvatskoj  već i u europskoj arhitekturi.

TURISTIČKO RAZGLEDAVANJE ŠIBENIK IRENA TURISM SERVICES JDOO 3 TURISTIČKO RAZGLEDAVANJE ŠIBENIK IRENA TURISM SERVICES JDOO 4
  • Obilazak NP KRKA

Nacionalni park Krka obuhvaća područje uz tok rijeke Krke, koja teče kroz dubok i živopisan kanjon i stvara slapove: Bilušić buk, Miljacku, Brljan, Rošnjak, Manojlovački slap, Roški slap i fantastičan Skradinski buk .

Skradinski buk najduži je i najposjećeniji slap na rijeci Krki i jedna od najpoznatijih prirodnih ljepota Hrvatske.
Ovdje se Krka spektakularno prelijeva preko 17 kaskada koje su formirane sedrenim barijerama.

Ovaj vodopad je poznat kao najljepši vodopad u Europi.

TURISTIČKO RAZGLEDAVANJE ŠIBENIK IRENA TURISM SERVICES JDOO 5 TURISTIČKO RAZGLEDAVANJE ŠIBENIK IRENA TURISM SERVICES JDOO 6

Za sve dodatne informacije i upite obratite se na navedene kontakte.

OIB: 96048225893
Adresa: Trtarska 69, Šibenik
Kontakt osoba: Irena Kuač
Kontakt broj: 0989910282
Kontakt email: irenakuac@hotmail.com